Tai Chi


TAI CHI
Har sin oprindelse i den gamle kinesiske folkesport Wushu – som betyder ”krigskunst”. Den har udviklet sig fra en kamp- og overlevelsesteknikker, til verdens mest udbredte form for motionsgymnastik og meditation.

Tai Chi kan trænes af stort set alle – uanset kondition og skavanker. I Asia Sport Center lægger vi meget vægt på det mentale som Tai Chi giver. Balancen styrkes i krop og sjæl samt forbedrer koordinationsevne, holdning og åndedræt.

TAI CHI – KORT OG LANG FORM
Asia Sport Center tilbyder hold for både nybegyndere og øvede. De to former varer henholdsvis cirka 10 og 40 minutter. Du kommer ned i fart med Tai Chi – en modvægt til den stressede tilværelse, som vi alle er en del af. Du kan ikke skynde dig, når du træner Tai Chi, da alt handler om balance, opmærksomhed og væren i nuet. Træningen fremmer fordybelse, fokusering – du får integreret kroppen og bevidstheden.

HISTORIEN OM TAI CHI
Tai Chis oprindelse er ikke præcist defineret, men de grundlæggende principper er flere tusinde år gamle. Oprindeligt bestod grundtræningen i Tai Chi af statiske stillinger, som blev holdt fra 30 sekunder op til adskillige minutter. Man trænede også bevægelser med skridt i alle retninger samt sparringsøvelser. Forskellige former for træning med våben, som for eksempel sværd, sabel, stok og stav var ligeledes en del af træningen

TRÆNINGSTIDER 

Tirsdag:
Begynder kort form – 18.00 – 19.00
Øvede – lang form/kortform – 19.10 – 20.10

Yderligere oplysninger på Tel: 28621752

Instruktører

Carl V. Jørgensen