Medaljer og masser erfaring til Gladsaxe cup

Lørdag var Arman Abdi og Kristina Funder Haahr på gulvet i kumite.

Arman var først på gulvet og kæmpede sin første kamp overbevisende med et resultat på 7-0. Arman endte med at vinde sine kampe og sikrede sig 1. pladsen i sin klasse. Kristina var også helt overbevisende i sine kampe på tatami, så hun sikrede sig også en flot 1. plads. Mille er på landsholdet og en tidligere kæmper fra Asia Sport Center. I dag træner hun i København. Tillykke🥇🥇🥇

Søndag var børnekampdag til Gladsaxe Cup. Emilia, Noah F, Maya, Noah J og Eliot var alle med som kæmpere i kumite. Og som altid når vores yngre kæmpere er på gulvet, så blev der kæmpet med stor entusiasme og begejstring. Alle kom hjem et stort skridt nærmere en medalje på et senere tidspunkt. Sikke en udvikling de har været igennem med de få stævner, som de har deltaget i 🤯🤩 Vi glæder os virkelig meget til at følge jeres karaterejse

Mille, Arman og Kristina
En glad Emilia efter en flot kamp
Noah og Elliot forbereder sig til kampen
Maya forbereder sig, Noah yder support og Kristina er Coah